Over mij

Mijn naam is Kim Schepens, ik ben de therapeute achter Mooi in Balans . Ik ben 43 jaar, getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben afgestudeerd als Voetreflexplus therapeute, Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij Total Health.

Ik ben geïnteresseerd in gezondheid en vooral in wat je zelf kunt doen om gezond en vitaal te blijven.

Door de verscheidenheid aan behandelmethoden zoals; verschillende massages met acupressuurpunten, VoetreflexPlus , cupping en coaching, kan ik u begeleiden in het verbeteren van uw gezondheid.

Ik ben 22 jaar geleden begonnen als schoonheidsspecialiste. In deze periode, waarin ik alleen bezig was met schoonheid “van buiten”, kwam ik erachter, dat iedereen wel iets van stress, gezondheidsproblemen of trauma’s heeft ervaren, die men ook graag met mij wilde delen.

Graag wilde ik wat betekenen voor deze mensen en nadat ik zelf enkele behandelingen voetreflexPlus ondergaan had , bleek dat voetreflexmassages niet alleen maar ontspannend werken, maar ook enorm klachten kunnen verminderen. Ik was nieuwsgierig geraakt en besloot om de volledige opleiding van 4 jaar te gaan volgen bij Total Health in Breda. De schoonheid, die ik “van buiten” behandelde, werd beter naarmate de “binnenkant” ook aangepakt werd. Zo besloot ik verder te gaan met mijn opleidingen om de schoonheid van de innerlijke mens nog meer te laten stralen!

Zodat je echt Mooi in Balans bent !


Wilt u meer weten over de behandelingen en de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website of neem vrijblijvend contact met mij op.

Tot ziens

 

Kim Schepens