Acné

Acne is een huidaandoening die bij mensen van alle leeftijden kan voorkomen, ongeacht afkomst of huidskleur. Het probleem kent verschillende stappen van matig tot zeer ernstig. Een goede behandeling is daarom noodzakelijk. Acnetherapie is geen standaardbehandeling, maar verschilt van patiënt tot patiënt. Door middel van reiniging, adviezen, gewerkt om acne en acnelittekens te verminderen. Acnetherapie is niet opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering. Wel zijn er diverse aanvullende zorgverzekeringen die een vergoeding bieden voor acnetherapie . In de meeste gevallen is er een voorschrift (verwijsbrief) van een (huis)arts nodig voordat men de acnebehandeling kan ondergaan. Het budget voor acnetherapie vanuit de aanvullende verzekering, valt in veel (maar niet alle) gevallen onder camouflagetherapie en laserontharing.

Vergoeding via de zorgverzekering is mogelijk. Kijk op deze website van zorgwijzer.nl voor meer informatie.

Jeugd Acné behandeling

Een specialisme in onze praktijk  Wij pakken dit probleem op een zachte, doeltreffende manier aan en hebben hier inmiddels veel uitstekende resultaten mee geboekt.

Reiniging, dieptereiniging, drukpunt-massage en masker.

45 min /  € 45,-

 

                                                                                                                   Acne behandeling basis


De Schoonheidsspecialist reinigt de huid met hoogwaardige reinigingsproducten en verwijdert de onzuiverheden met behulp van een speciale techniek. Er worden adviezen gegeven om de huid zo goed mogelijk te verzorgen.

45 min /   €50,-

                                                                                                                  Huid therapeutische peeling


Een chemische peeling, zoals de fruitzuurpeeling, TCA peeling of AHA peeling zorgen voor een diepe reiniging van de poriën. Ook versnelt het het afschilferingsproces van de huid. Het voorkomt daarnaast het ontstaan van nieuwe verstoppingen.

60 min /  €65,-

 

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.