Behandelingen

Mini Phytobiodermie

Ideaal voor mensen met weinig tijd of een beperkt budget. De behandeling volgt het element van het huidprobleem, het seizoen of het geboortejaar.

Voetbad, epileren,intensieve reiniging, ontspannende massage incl. werkstoffencomplex, masker .

45 min / €42,50

 

Basis Phytobiodermie

Uitermate geschikt voor een hardnekkige acné- of couperosehuid door de lymfedrainage die voor een optimale afvoer van afvalstoffen zorgt. De behandeling volgt het element van het huidprobleem, het seizoen of het geboortejaar.

Voetbad, epileren,reiniging, dieptereiniging, epileren, lymfedrainage, masker en voetmassage.

60 min / €65,00

 

Anti-stress Phytobiodermie

Alle opeenvolgende elementen worden doorlopen. ‘hout’ om de energie recht te zetten, ‘vuur’ om de doorbloeding te optimaliseren, ‘aarde’ om de afvalstoffen vrij te maken, ‘metaal’ om deze afvalstoffen af te voeren en tenslotte ‘water’ om de spankracht aan de huid terug te geven. Een echte oppepper voor huid én geest!!

Voetbad, reiniging, epileren,dieptereiniging,massage incl. werkstoffencomplex, afvalstoffen vrijmaken, meridiaanmassage, lymfedrainage, masker en voetmassage.

90 min / €79,50

 

Combi: Gezichtsbehandeling & Voetreflex massage

Heerlijke gezichtsbehandeling in combinatie met een voetreflexmassage .

Voetbad, epileren,reiniging, Facelift,massage incl. werkstoffencomplex, afvalstoffen vrijmaken, meridiaanmassage, lymfedrainage, masker , voetenbadje en voetreflexmassage, kopje kruidenthee.

120 min /  €125,00

 

Beauty of Emotions Treatment | 65 minuten | €80,00

Het positieve effect van elk Phyto5 element (Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water) is uniek. Elke lijn is deskundig ontworpen om fysiek, emotioneel en energetisch evenwicht te bereiken, overeenkomen met de actuele staat en behoeften van dat moment. Uitgangspunt is niet het seizoen, het bioritme of de huidconditie maar de emotionele staat van zijn. De cyclus van emotie is een bewegend equilibrium ( balans). Het is persoonlijk en verandert met de tijd. Het sentiment van geluk en heling wordt bereikt wanneer onze emotionele staat van het moment gebalanceerd is.

  • Harmoniserend en energetisch voetenbad
  • Kopje thee met bepalen van het element
  • Hoofdhuidmassage
  • Intensieve reiniging
  • epileren
  • Mineraliserend algenmasker met kalmerende vibratie
  • Inmasseren energetisch olie serum
  • Verwarmd kleimasker
  • Faceliftmassage
  • Inmasseren dag- of nachtverzorging

Na deze behandeling ervaar je een fysieke, energetische en emotionele verandering. Je kan spanningen gemakkelijker loslaten en zo de weg vrij maken voor een compleet gevoel van vrijheid en het ervaren van geluk in het moment. Met de producten voor thuisgebruik, zal het geluks- en ontspanningsgevoel thuis worden voortgezet.

Inclusief: 3 producten t.w.v. €39,95 (Le Lait reinigingsmelk 30 ml, Phyt’Ether serum 5 ml, Le Creme Visage dag crème 30 ml)

P.s. Deze behandeling is exclusief harsen, wil je toch graag dat dit gebeurd, dan start ik hier de behandeling mee zodat je daarna meteen kunt relaxen.

60 min / 80,00